Noticia22/11/2021

Caixabank i Fundació La Caixa, col·laboren amb el projecte “El Futur a la Motxilla”

La Directora d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Montserrat Mallafré, i el Director de Càritas Diocesana de Tortosa Didac Rodríguez, han signat el conveni de col·laboració mitjançant el qual, l’entitat CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, donarà suport al projecte “El Futur a la Motxilla” que té en marxa Càritas Diocesana de Tortosa. 

Amb el projecte de “El Futur a la Motxilla” Càritas Diocesana de Tortosa posa a l’abast de famílies amb menys recursos econòmics tot tipus de material escolar que les ajudes públiques no han cobert i que és necessari per a l’educació dels seus fills i filles. Aquest projecte està destinat a nens i nenes d’Educació Infantil, Educació Primària i ESO.

Actualment participen d’aquest projecte 10 Càritas locals, parroquials i interparroquials i permet atendre a un total de 200 nens i nenes de les diverses poblacions. 

Agraïm a CaixaBank i la Fundació “la Caixa” el seu suport en aquest projecte, adreçat a nens, nenes i adolescents de famílies amb dificultats per poder fer front a les necessitats educatives que no poden cobrir pels seus propis mitjans i que són de vital importància per tal de completar la seva formació acadèmica amb bones condicions.