Noticia28/03/2022

VISITA PASTORAL CÀRITAS PARROQUIAL DELTEBRE – SANT MIQUEL

Seguint amb la programació de visites pastorals a diferents Equips Locals de Càritas a la nostra diòcesi, el passat dia 24 de març l’Excm. I Rvdm. D. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, el Delegat Episcopal Mn. Carlos París i el Director de Càritas Diocesana de Tortosa Didac Rodríguez, varen realitzar una visita pastoral a l’equip de Càritas Parroquial de Deltebre-Sant Miquel.

A les instal·lacions de la Càritas Parroquial varen ser rebuts pel rector de la Parròquia Sant Miquel Arcàngel Mn. Joan Guerola, el Director de l’equip local Sr. Pere Arques i un bon nombre de membres de l’equip de voluntaris. Per part dels membres de la Càritas Parroquial es va informar detalladament de totes les activitats i projectes que venen realitzant a la població on la Càritas Parroquial està plenament assentada i es reconeix el servei que presta a les famílies necessitades de la població.

El Sr. Bisbe i el Director diocesà varen agrair la feina que venen realitzant des de fa anys a La Cava-Deltebre i els encoratjaren a seguir en aquest camí de servei i d’acollida a les persones que troben en Càritas l’esperança i l’oportunitat de millora en les seves vides.