Noticia01/04/2022

VISITA PASTORAL CÀRITAS GANDESA

Seguint amb la programació de visites pastorals a diferents Equips Locals de Càritas a la nostra diòcesi, tanquem el mes de març visitant la Càritas Parroquial de Gandesa.

El Sr. Bisbe Enrique Benavent, el Delegat Episcopal Mn. Carlos París i el Director de Càritas Diocesana de Tortosa Didac Rodríguez, han realitzat la visita pastoral corresponent a l’equip de Càritas Parroquial de Gandesa.

A les instal·lacions de la Càritas Parroquial varen ser rebuts pel rector de la Parròquia de l’Assumpció de María Mn. David Arasa, el Director de l’equip local Sr. Josep Ignasi Ruldua i un bon nombre de membres de l’equip de voluntaris. Per part dels membres de la Càritas Parroquial es va informar detalladament  de totes les activitats i projectes que venen realitzant a la capital de la Terra Alta.

El Sr. Bisbe i el Director diocesà varen agrair la feina que realitza l’equip de voluntaris a la Càritas Parroquial i la dedicació que mostren dia a dia per a atendre a totes les persones que truquen a la porta de Càritas.