Noticia20/04/2022

Desfilada Benèfica

Moda Solidària i Sostenible

Es tracta de la segona edició d’aquesta desfilada; la primera es va realitzar el passat desembre al mateix lloc que la que es portarà a terme el proper diumenge.

Reutilitzar la roba és una pràctica comuna des de sempre. Si bé és cert que a nivell de famílies era una situació normal, amb la universalització dels nous hàbits de compra, es generen una generació de residus més importants, amb la qual cosa afecta al medi ambient d’una manera clara.

La sostenibilitat del planeta i el bon ús dels recursos son temes que importen a les noves generacions d’avui; en aquest sentit els joves van ser els primers en felicitar-nos per l’experiència realitzada el passat desembre. En aquest sentit, per part dels voluntaris de Càritas es van sentir molt satisfets per aquest posicionament dels joves de valorar la importància de donar roba i la seva reutilització posterior.

Aprofitem per informar novament que la millor opció és portar la roba als contenidors de Càritas que hi ha distribuïts pel territori. Concretament a Amposta el contenidor es troba a la seu de Càritas (carrer Burgos, 22). “Amb aquesta roba disponible als nostres robers, ens encarreguem de rebre i reutilitzar, prenent consciència de la importància d’allargar la vida a les peces”, diu una de les voluntàries de Càritas.

Us animem a assistir a aquesta nova edició de la Desfilada Benèfica visitant les parades de roba a reutilitzar que tindrà lloc aquest diumenge al Racó de Mig Camí a Tortosa.

Gràcies per ser part d’aquest procés que ajuda al planeta i als més vulnerables!