Noticia13/05/2022

CURS ACOLLIDA I ACOMPANYAMENT PER A REFERENTS D’AQUEST PROJECTE

DE CÀRITAS DIOCESANA DE TORTOSA

El passat dissabte dia 7 de maig, tingué lloc l’inici del Curs específic sobre l’Acollida i l’Acompanyament, dirigit a les persones Referents d’aquest projecte de Càritas Diocesana de Tortosa.

L’objectiu d’aquest curs és el de facilitar el desenvolupament de la tasca d’aquests voluntaris i voluntàries que participen en el projecte. El curs està estructurat en quatre mòduls de formació: Introducció, Principis i actituds, Recursos i l’Acompanyament, i aniran realitzant-se en diferents jornades fins a la seva finalització prevista per al proper dia 12 de novembre.

 

 

En aquest sentit, aquest primer mòdul realitzat el passat 7 de maig, que tingué lloc a la Casa d’espiritualitat Santa Teresa de jesús, varen participar 16 persones corresponents a 9 equips del total de 35 que componen Càritas Diocesana. La formació va constar d’una part teòrica i una altra part pràctica i va ser molt participativa.

Els assistents varen valorar molt positivament el retrobament i la convivència, a més a més dels propis continguts de la formació.

Esperem que als propers mòduls puguin participar els Referents de tots els equips i poder enriquir-nos tots plegats de les realitats i experiències de cada equip.