Noticia26/02/2024

CÀRITAS PARROQUIAL DE VANDELLÒS ESTRENA NOU LOCAL

Càritas Parroquial de Vandellòs estrena un nou local per a atendre en millors condicions a les famílies de la població que acudeixen a l’entitat per al seu acompanyament.

A partir d’ara la seu de la Càritas Parroquial está situada en un edifici municipal on hi havia l’antic escorxador de la població que es trobava sense ús determinat. L’ajuntament de Vandellòs-l’Hospitalet ha cedit aquest espai ubicat al Camí de la Canaleta, i ha realitzat també unes obres d’adaptació al nou ús de l’edifici, amb una inversió valorada en 18.000 euros.

Per part de l’ajuntament de la població s’ha donat resposta a una petició de Càritas Parroquial que justificava la necessitat de disposar d’un nou espai per a atendre a les persones usuàries en unes millors condicions.

A la inauguració i benedicció del nou local varen asistir Mn. Jordi Salvadó, president de Càritas Parroquial de Vandellòs; Sisqueta Margalef, directora; Didac Rodríguez i Agustí Adell, Director i Secretari General respectivamente de Càritas Diocesana de Tortosa; així com una representació de regidors del consistori municipal.

En l’acte foren acompanyats per un bon nombre de voluntaris i voluntàries de l’entitat.

Des de Càritas Diocesana de Tortosa, volem agrair a l’Ajuntament de Vandellòs-l’Hospitalet la cessió d’aquest nou espai que facilitarà la tasca que desenvolupa la Càritas Parroquial de Vandellòs  en l’atenció i acompanyament a les famílies vulnerables de la població.