Noticia01/02/2022

Càritas Parroquial de Roquetes entrega roba a persones necessitades.

Càritas Parroquial de Roquetes ha adquirit roba, calçat, mantes, llençols….per a entregar a les persones necessitades de la població que atenen regularment.

Tot aquest material nou, l’han pogut adquirir a preu de cost, amb la col·laboració de comerciants i gràcies, també, a aportacions importants totalment desinteressades. Si bé, Càritas Roquetes ja disposa d’un volum de roba usada en bon estat aportada per veïns de la població, ara disposen de més varietat per seguir amb el programa d’entrega de roba entre les persones que atenen.

Càritas Parroquial de Roquetes compta actualment amb prop d’una vintena de voluntaris que atenen a 150 persones necessitades del municipi.

En la darrera campanya de Nadal varen entregar un centenar de joguines als menuts d’aquestes famílies, així com també van enviar-ne a la delegació de Veneçuela de les Germanes de la Consolació, on fan una labor encomiable ajudant a persones sense recursos de l’esmentat país. Es dona la circumstància que una de les germanes actualment destinada a Veneçuela pertany a la població de Roquetes.