Noticia16/03/2022

CÀRITAS AMB UCRAÏNA

La Càritas Interparroquial de Tortosa i Càritas Parroquial de Roquetes han enviat els darrers vehicles amb ajut humanitari a Ucraïna per atendre les dificultats que estan passant els ciutadans d’aquell país amb motiu de la invasió que sofreixen per part de Rússia.

Concretament des d’aquests equips locals s’han enviat material divers, mantes i roba d’abric, medicines, etc…. Cal destacar el gran esforç portat a terme pels equips de Càritas, alhora que hem d’agrair totes les mostres de solidaritat rebudes per part de molta gent que ha col·laborat per fer possible aquest enviaments de material.

Pel que fa a la recollida de medicaments i coses bàsiques per al poble ucraïnés, donem per tancada aquesta campanya. Les dificultats pròpies de transport i distribució en la zona de conflicte, ens porten a mostrar la nostra solidaritat per la via més segura d’enviament de diners.

Des de Càritas Diocesana de Tortosa s’estan recollint donatius per la campanya amb Ucraïna, mitjançant un compte habilitat per a l’emergència ES34 2100 9046 9702 0001 2812, Bizum 01519 i a www.caritastortosa.org. Fins al moment ja s’ha fet un primer enviament de 10.000 euros, i properament se’n farà un altre degut a les destacades mostres de solidaritat que estem rebent per part de molta gent amb els seus donatius amb destí a Ucraïna. La solidaritat que estem mostrant vers els germans que pateixen les conseqüències d’una guerra cruel i absurda està essent molt molt gran. Moltes gràcies a tothom per la vostra ajuda en aquests moments…i seguim.