Noticia26/04/2022

CÀRITAS AMB UCRAÏNA

LA GUERRA CONTINUA, LA CRISI HUMANITÀRIA S’AGREUJA

En les darreres setmanes hem anat informant sobre l’acció de Càritas respecte la guerra a Ucraïna i la situació que està patint el poble ucraïnès deguda a l’agressió russa. De resultes de la conflagració, la situació humanitària està assolint nivells extremadament preocupants, on les morts civils per manca d’aliments, medicines, atenció hospitalària, i la impossibilitat d’establir corredors humanitaris amb garanties, ens presenten un escenari veritablement esgarrifós. 

La guerra a Ucraïna continua sense parar, mentre la crisi humanitària s’agreuja dia a dia. 

Com ja hem informat en altres ocasions, Cáritas Española està present a Ucraïna des de l’any 2010, treballant en projectes d’acció social i d’emergència, destacant també la feina que desenvolupen les 19 Cáritas existents a Ucraïna que segueixen realitzant una feina fonamental. 

Gràcies a l’extraordinària resposta solidària que hem rebut de milers de donants que han col·laborat amb Càritas per aquesta emergència, a data 31 de març ja havíem recaptat 10.561.517 € a nivell de l’estat, mitjançant els canals que tenim establerts les diferents Cáritas Diocesanes espanyoles per fer front a les necessitats de la població d’Ucraïna. La nostra diòcesi ha aportat ja 39.164 euros. 

La guerra continua, les necessitats s’han fet més evidents i les conseqüències per a la població civil son nombroses i molt greus per als milions de persones afectades. 

Us animem a continuar fent aportacions per ajudar a les víctimes de la guerra. Us recordem els canals establerts per a fer arribar les vostres aportacions 

CAIXABANK: ES34 2100 9046 9702 0001 2812 

Bizum 01519 

O a la nostra web: www.caritastortosa.org    > DONAR  > EMERGÈNCIES  >  Especificant UCRAÏNA