Noticia25/08/2021

21 INFANTS BECATS EN ACTIVITATS D’ESTIU PER CÀRITAS DIOCESANA DE TORTOSA

Riure, jugar, córrer, saltar fan que la vida sigui divertida i plena d'esperança. Els més petits poden gaudir de l'estiu gràcies a la teva col·laboració.

Mitjançant el projecte “La família és la clau”, Càritas Diocesana de Tortosa ha possibilitat que 21 nens i nenes en situació de vulnerabilitat, d’entre 6 i 14 anys, puguin gaudir d’un estiu diferent amb la participació en diferents activitats educatives i de lleure.

Aquests infants gaudiran de diferents activitats com ara cursets de natació, aprenentatge inicial en escola nàutica, classes de reforç d’anglès i català, accés a centres d’estimulació primerenca, així com passes per a accedir a piscines municipals per a vàries famílies.

Aquestes activitats es porten a terme en els mesos de juliol i agost, a les poblacions de Sant Carles de la Ràpita, Mora d’Ebre, l’Hospitalet de l’Infant i Vinaròs.

Per mitjà de la participació d’aquests nens i nenes en aquestes activitats esportives, lúdiques, socials i cognitives, els participants reben beneficis educatius i personals que contribueixen al seu desenvolupament personal, social i formatiu.