Campaña

#SiguemMésPoble

Día de la Caritat 2021.

“Es necessita una comunitat que ens sostingui, que ens ajudi i en la qual ens ajudem els uns als altres a mirar cap endavant. Que important és somiar junts!”

Francisco, Fratelli tutti 8

#SiguemMésPoble

#SiguemMésPoble

En Càritas ens agrada pensar que el món és un poble habitat per més de 7.000 milions de veïns i veïnes que es coneixen i s’ajuden.

Un poble en el qual tot el que ocorre ens importa i ens afecta perquè tots som poble de Déu i ningú hauria de quedar-se fora.

En el Dia de Caridad necessitem recrear les nostres relacions per a sostenir-nos i cuidar-nos d’una forma nova.

El papa Francesc parla de recuperar l’amabilitat en la nostra mirada i en els nostres gestos, en la manera d’escoltar i acollir als altres.

Com a comunitat cristiana donar testimoniatge de fe és fer nostres les paraules de Jesús, preneu i mengeu, preneu i beveu, és compartir el banquet de la Vida i ser signe de consol, d’alè, de denúncia i d’esperança enmig d’una societat trencada i ferida. Avui et convidem a tendir les mans, el gest i la mirada. Avui et convidem a ser més Poble de Déu que surt a la trobada del món.

Canvia el teu estil de vida. Conrea la proximitat i la disponibilitat. Fes-te veí i veïna.

Canvia la teva mirada. Para’t a conèixer la realitat, escolta sense jutjar i parla amb tendresa i amabilitat.

Canvia el teu temps. Agraeix, beneeix, gaudeix de la naturalesa, comparteix la teva alegria, acompanya el dolor i la tristesa.

No passis de llarg. Seguir a Jesús implica prendre partit. Revisa el que dius, la qual cosa penses i el que fas per a ser més coherent.

Descàrrega els nostres materials i comparteix-los.