08/03/2022

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

8 de març

En els grups del Projecte Clara estem commemorant el Dia Internacional de la Dona durant tota la setmana.

Els objectius d’aquest projecte durant tot l’any van encaminats a promoure la igualtat, suscitar la participació i fomentar la salut integral de les dones, no obstant això, en dates com aquesta és necessari fer una parada per a mirar al nostre voltant i visualitzar la desigualtat de gènere encara existent i per a reivindicar la lluita per la igualtat efectiva de drets per a les dones en tots els àmbits i en tots els països.

Per a nosaltres el 8 de març és un dia de celebració i de reivindicació dels nostres drets. És el dia que posem el focus en les dones que s’han organitzat i mobilitzat al llarg de la història per a aconseguir els drets dels quals gaudim actualment i que encara no estan plenament garantits.

Des del Projecte Clara, les participants assumim la responsabilitat del nostre canvi per a arribar a ser dones més empoderades, més lliures, més autònomes i les protagonistes de la nostra vida. Assolim aquests objectius a través de teràpies individuals, teràpies grupals, tallers i participació en diverses activitats.

El 8 de març és un dia important que forma part del nostre procés en el qual reflexionem i ens reforcem per a continuar endavant en el nostre camí de responsabilitat cap a una vida igualitària i sense discriminacions per raó de sexe.