Campañas09/05/2022

CÀRITAS ESPANYOLA: 75 ANYS D’AMOR PELS ALTRES

Cada any, amb motiu de la festa del Corpus Christi, Càritas celebra el Dia de la Caritat. I aquest any 2022, la celebració compta amb un especial motiu d’alegria perquè la Confederació de Càritas Espanyola compleix 75 anys des de la seva fundació.

En aquest sentit, el proper 19 de juny, iniciarem la campanya institucional SOM EL QUE DONEM. SOM AMOR, en la qual “volem fer visible l’amor per les persones com a eix transversal de la nostra missió sobre el qual se sosté la nostra opció preferencial per les persones més pobres i excloses de la societat”, segons Paco Cristóbal, director de comunicació de Càritas Espanyola.

Celebrar el Dia de la Caritat és una oportunitat per reflexionar sobre la nostra identitat i missió; és a dir aquell Amor-Motor que, consolidat en l’Evangeli de Jesús, es converteix en proposta de vida per als cristians.

Com ens deia Paco Cristóbal, aquest amor incondicional que fonamenta la labor sociocaritativa de Càritas “ha de reflectir-se en la nostra manera de ser i estar al costat dels pobres i caminar amb ells, defensant i lluitant pels seus drets i la seva dignitat, i acompanyant els seus processos vitals de manera integral”.

Al costat de les activitats programades per les parròquies amb motiu de la celebració del Corpus, les Càritas Parroquials i Interparroquials poden sumar-se a les vigílies, oracions i activitats commemoratives del Dia de la Caritat, fent evident la unió entre fe i vida que acompanya i sosté la labor de Càritas.