Agenda

Formació Referents d’Acollida i Acompanyament

Càritas Diocesana de Tortosa

Aquesta formació està dirigit als voluntaris que fan les tasques d’acollida i acompanyament en els equips parroquials i interparroquials de Càritas.

Lloc: Casa d’Espiritualitat Enric d’Ossó. Av. Santa Teresa, 16 Jesús-Tortosa
Hora: de 10,00 a 13,30.

Els temes a tractar estan distribuïts en quatre sessions:

  1. Introducció: 07 de març.
  2. Principis i actituds en l’acolliment: 17 de setembre. Comptarem amb la presència de María Martínez Rupérez, coordinadora de l’equip d’inclusió dels serveis generals de Càritas Espanyola. Per a participar completa aquest FORMULARI abans del dimecres 07 de setembre.
  3. Recursos: 15 d’octubre.
  4. Acompanyament: 12 de novembre.

Els valors humans i cristians que encoratgen les relacions personals entre els membres de Càritas es desenvolupen mitjançant tallers i exercicis que consoliden la bona disposició dels voluntaris. El referent d’acollida i acompanyament és la cara amable de la institució que contagia de bona vibra a tot l’equip.

El procés d’acollida i acompanyament és distintiu del model acció social de Càritas que sosté els diferents projecte i intervencions a favor dels nostres germans. Les persones que s’acosten a una seu de Càritas han de trobar voluntaris amables, sincers i alegres que transmetin il·lusió i esperança.

Us animem a participar!!