Agenda

Curs per a directius

Com ja és costum a Càritas Diocesana de Tortosa, el proper més de gener realitzarem una sessió d’acollida i formació als nous directors/es i  les persones que us incorporeu als equips directius de les Càritas Parroquials o Interparroquials. També esteu convidats  aquells directius/ves que ja porteu un temps a Càritas i que tingueu ganes de participar i compartir amb nosaltres la vostra experiència directiva a més de l’oportunitat que tindreu de reciclar-vos.

Per tal que tingueu més opcions d’assistir, la mateixa sessió és realitzarà els dies 19 i 20 de gener de 2022 de 18h a 20h a les oficines dels Serveis Diocesans C/ de la Croera 7 baixos de Tortosa. Heu d’escollir a quina de les dues voleu assistir. Es recomana que l’assistència sigui presencial, però aquells/es que no pugueu tindreu la opció de fer-ho de forma telemàtica indicant-ho en la inscripció. Uns dies abans se us enviarà un enllaç per la reunió telemàtica.

Podeu inscriure-us en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ NOUS DIRECTIUS.

Esperem que la convocatòria tingui molt d’èxit ja que creiem que és molt important trobar-nos per caminar junts en la mateixa direcció, escoltar-nos per conèixer les nostres possibilitats i recolzar-nos en les nostres dificultats.