Project Description

EL TEU COMPROMÍS MILLORA EL MÓN 2017-2020

Parlar avui de compromís no està de moda. Sona a passat de moda, a poc actual o conservador. Està associat al per sempre en un món en què gairebé tot és per una estona. Parlar avui de compromís, és anar contra corrent. La manca de compromís és el que caracteritza la nostra societat: en les relacions, en la parella, la família, en el social, en la política, en el cultural …
Les noves dinàmiques socials es construeixen perquè puguin funcionar sense necessitat de compromís. Les noves generacions es relacionen des de la creença que el compromís no és important, ni a nivell laboral, social ni personal.
A Càritas anem contra corrent perquè sí parlem de compromís i amb tota l’actualitat i el rigor que ens exigeix ​​la realitat. Però no parlem de qualsevol compromís. No parlem d’una relació contractual, ni del valor que permet a l’ésser humà assolir els seus objectius o èxits, ni d’un compromís concret que se cenyeix a un horari o un taló bancari. Parlem d’un altre tipus de compromís que té com a referent a una persona molt concreta: Jesús de Natzaret.

DESCARREGAR FONAMENTACIÓ 2017-2020