Noticia14/03/2022

El bisbe de Tortosa va visitar la Càritas Parroquial de Mora d’Ebre

L’Excm. I Rvdm. D. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, el Delegat Episcopal Mn. Carlos París i el Director de Càritas Diocesana de Tortosa, han realitzat una visita pastoral a la delegació de Càritas Parroquial de Móra d’Ebre, el passat 10 de març . 

La visita s’emmarca dintre de la sèrie de visites pastorals programades a diferents equips locals de Càritas de la diòcesi, que aniran succeïnt-se progressivament. Aquestes visites permeten conèixer les diferents realitats existents en l’àmbit territorial i el treball que porten a terme cadascuna de les Càritas parroquials i interparroquials del territori. 

 

A Móra d’Ebre foren rebuts pel rector de la parròquia Sant Joan Baptista Mn. Anastasio Soriano, per la directora de la Càritas Parroquial Sra. Teresa Allegue i tot l’equip de voluntaris. Seguidament es varen visitar les instal·lacions i es van repassar els diversos projectes que Càritas Móra d’Ebre realitza amb les 69 famílies que atenen. 

Hem trobat un equip de treball molt il·lusionat i amb moltes ganes de treballar i acompanyar als més necessitats. Mostrem els nostre agraïment per la rebuda cordial que ens van dispensar i pel treball que desenvolupen.