Noticia01/02/2022

Participació de Càritas Diocesana de Tortosa en el camí sinodal

Conscient de ser Poble de Déu que pelegrina en la Diòcesi de Tortosa, Càritas Diocesana de Tortosa insisteix en el lema proposat per a enguany: #SiguemMésPoble.  

El passat 24 de gener, Didac Rodríguez, Director, i Carlos París, Delegat Episcopal, han emès un comunicat exhortant als equips de Càritas a participar en el camí SINODAL convocat pel Papa Francesc. “El SINODO és una invitació perquè totes les diòcesis del món emprenguin un camí de profunda renovació, inspirada per l’acció de l’Esperit Sant”. 

Volent afavorir la major integració de Càritas amb altres dimensions de la vida eclesial i per a evitar dades duplicades, l’Equip Directiu demana als voluntaris i col·laboradors de Càritas que participin “en els grups i dinàmiques sinodals que s’organitzen des de les parròquies”. No obstant això, queda oberta la possibilitat de realitzar trobades de diàleg entorn de l’Església que propiciïn la comunió i la reflexió a l’intern dels equips parroquials i interparroquials. 

Aquells equips de Càritas que desitgin contribuir al camí sinodal poden usar el material que troben en aquest enllaç o, si el prefereixen, poden participar en la sessió virtual preparada per el  Bisbat de Tortosa per al dimarts 01 de febrer a les 21.30 h. a través de la plataforma ZOOM. 

Per a això han d’accedir a través d’aquest link usant aquestes dades: 

ID: 814 1618 7139     Passcode: 291793