Noticia04/12/2021

Gràcies a tu construïm una societat que somia i fa possible l’esperança

Dia Internacional del Voluntariat

El director de Càritas Diocesana de Tortosa, Didac Rodríguez Alumbreros, va voler felicitar els voluntaris de Càritas en el Dia Internacional del Voluntariat. Aquestes van ser les seves paraules:

El proper 5 de desembre Càritas celebra el Dia Internacional del Voluntariat, una data especialment significativa per a nosaltres, en la qual no podem deixar d’agrair la dedicació, esforç i tenacitat de cada voluntari que serveix a Càritas Diocesana de Tortosa.

Volem reconèixer, agrair i celebrar la generositat, gairebé imperceptible, silenciosa i valenta de tots i totes els que esteu compromesos amb la CARITAT. La vostra tasca  generosa alimenta l’esperança dels qui necessiten de l’aliment físic i emocional. La vostra alegria  permet somiar els qui pateixen les desgràcies de la injustícia, la pobresa, la violència …

Gràcies. Gràcies per ser llum, gràcies pel vostre temps, gràcies pel vostre servei, però sobretot gràcies per no defallir davant l’adversitat i permetre’ns caminar junts en la mateixa direcció.