Noticia12/05/2022

CÀRITAS CATALUNYA PARTICIPA EN EL 7è CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL DE CATALUNYA

El Congrés està organitzat per La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, i suposa normalitzar els treballs d’ençà el darrer congrés celebrat el passat any 2018.

Després de 4 anys, i el parèntesi forçós de la pandèmia, ja està tot a punt per al 7è Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, organitzat per la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual forma part Càritas Catalunya. Aquest congrés “Volem que sigui un espai de retrobament del conjunt de les entitats socials catalanes, de compartir experiències i bones pràctiques desenvolupades durant la pandèmia i de pensar conjuntament com cal garantir la sortida a una crisi social, que empitjora a passos de gegant”, segons que han explicat des de La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

Des de La Taula es pretén que aquesta reflexió sigui feta no només des de la visió del tercer sector sinó que es complementi amb punts de vista d’altres agents socioeconòmics. Per això, el congrés reunirà veus reconegudes de diversos àmbits que ens ajudaran a enriquir el necessari procés de reconstrucció social.

El lema del 7è Congrés és “El repte de la reconstrucció social. Noves respostes des del Tercer Sector Social”, i tindrà lloc els dies 15 i 16 de juny de 2022, al Petit Palau de la Música Catalana a Barcelona.